Om IAA Netværk

Vi har drevet netværk i mere end 12 år. Vores grupper er drevet af senior-kræfter med bred kendskab til marketing. Grupperne mødes 4-5 gange årligt og er inddelt efter ansvarsområder og ledelsesomfang. Alle arbejder ubetinget med marketing. Indhold på møderne er interne cases og eksterne oplægsholdere. Temaer fastlægges i gruppen og datoer er bestemt 6 mdr frem.

Vi laver også oplæg på tværs af grupperne, så dit netværk kan vokse og du får yderligere indspark.

Vores netværk koster fra 8.000-10.000 kr for 1 år. Udover netværksmøderne har du også adgang til foreningens øvrige faglige arrangementer.

IAA tilbyder 4 typer af faglige netværksgrupper:. Brug kontaktformularen under den gruppe, du mener passer til dig. Hvis der er lukket for optag, kan du komme på en venteliste og får besked, når vi starter en ny gruppe op. 

Marketing Management I

Ledere & mellemledere

Relevant for dig, som arbejder mest strategisk og til tider operativt. Du har ansvaret for udvikling af strategien og har flere kollegaer i din afdeling. 

Marketing Management II

Ledere & mellemledere

Relevant for dig, som arbejder mest strategisk og til tider operativt. Du har ansvaret for udvikling af strategien og har flere kollegaer i din afdeling. 

Executive

Marketingchefer og direktører

Denne gruppe er det højeste niveau af marketingledere vi har i vores netværk. Du har budgetansvar, ledelsesansvar og arbejder udelukkende på strategisk niveau.

Marketingspecialister med digitalt fokus

Projektledere, konsulenter m.m.

For dig som har ansvar for ekstern og intern kommunikation og marketing på tværs af platforme. Du har minimum 5 års erfaring og har formentlig projektansvar og refererer ind til f.eks marketingchefen eller direktøren, hvis du er i en mindre virksomhed. 

KONTAKT

IAA Chapter Denmark

Børsen

1217 København 

31 14 22 20